training

LET OP: momenteel zijn nog nieuwe geen trainingen gepland. Neem gerust contact met ons op bij vragen en interesse

Met een training voor intuïtieve ontwikkeling en Mindfulness leer je op praktische wijze je intuïtieve vaardigheden te vergroten. In deze tijd is het geen overbodige luxe om meer aandacht te hebben en bewust te zijn van je eigen helder weten (intuïtie) en te leren omgaan met stress. Wij begeleiden met persoonlijke aandacht  individueel en in kleine groepen voor iedereen die stappen wil zetten op weg naar leven met meer aandacht. Goed voor beginners én gevorderden. Je kunt na overleg met ons instappen in het voor jou juiste traject. Meditatie, Mindfulness en chakra- en aurabewustzijn is onlosmakend onderdeel van onze trainingen. We werken met drie trajecten:

  1. Intuïtieve Ontwikkeling Basis (Mindfulness / meditatie, zintuigen, aandacht voor je eigen ruimte)
  2. Intuïtieve Ontwikkeling Verdieping (chakra en aura bewustzijn, levensenergie, verbinding)
  3. Intuïtieve Ontwikkeling Healing en Reading (helende vaardigheden, proeven aan reading)

In het basis traject (1) ‘Mindfulness meditatie’ oefen je in 7 avonden met praktische handvatten om balans te (her)vinden in het dagelijkse leven en werk. Met oefeningen uit de traditie van Mindfulness meditatie en intuïtieve ontwikkeling. Je krijgt na elke avond een concrete instructie voor oefeningen thuis. Het is aan te bevelen om ook mee te doen aan onze maandelijkse stiltemeditatie. Dit basis traject kun je ook doen in zeven individuele sessies op maat. Klik hier voor onze prijzen in 2024. Data zijn nog niet bekend.

In de Verdieping (2) staan tijdens 7 avonden de 7 chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht centraal. Je maakt bewust ruimte voor je eigen levensenergie. Deze korte training bouwt voort op het basistraject / onze eerdere Mindfulness trainingen of soortgelijke trainingen bij andere aanbieders. Van harte uitgenodigd voor nadere kennismaking en een intake.

De training Helende vaardigheden (Healing & Reading) (3) is wat voor jou als je verlangt naar verder ontdekken, verdiepen en verbinden. Deze training in 7 avonden gaat over het (her) ontdekken van je helende vaardigheden en healing praktisch toepassen in je dagelijkse leven. Dan is het een kleine stap om te proeven aan het lezen van energie. In dit traject vergroot je je energiegereedschap als een vervolg op eerdere trajecten (bij ons of bij anderen) en is een mooi vervolg op je intuïtieve ontwikkeling.

Je kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en een intake. 

Agenda

18 mei, 2024
Lia Broer,
Anatha, Woerden
31 mei, 2024
Mary van de Panne,
Woerden
9 juni, 2024
Rienk en Marieke ,
Anatha, Woerden