Training

Met een traject voor intuïtieve ontwikkeling en Mindfulness leer je op praktische wijze je intuïtieve vaardigheden te vergroten. In deze tijd is het geen overbodige luxe om meer aandacht te hebben en bewust te zijn van je eigen helder weten (intuïtie). Wij begeleiden met veel aandacht kleine groepen voor iedereen die stappen wil zetten op weg naar leven met meer aandacht. Goed voor beginners én gevorderden. Je kunt na overleg met ons instappen in het voor jou juiste traject. Meditatie, Mindfulness en chakra- en aurabewustzijn is onlosmakend onderdeel van onze trainingen. We werken bij intuïtieve ontwikkeling en Mindfulness met drie trajecten:

.

1. Basis (Mindfulness / meditatie, zintuigen, aandacht voor je eigen ruimte)
2. Verdieping (chakra en aura bewustzijn, levensenergie, verbinding)
3. Healing en reading (de kroon op intuïtieve ontwikkeling)

.

In het basis traject (1) oefen je in 7 avonden met praktische handvatten om balans te (her)vinden in het dagelijkse leven en werk. Klik op Basis voor onze benadering van Mindfulness in onze trajecten.

In de Verdieping (2) staan tijdens 7 avonden de 7 chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht centraal. Je maakt bewust ruimte voor je eigen levensenergie. Deze korte training bouwt voort op het basistraject / onze eerdere Mindfulness trainingen of soortgelijke trainingen bij andere aanbieders. De training vindt plaats op donderdagavond en start op 11 november 2021. Van harte uitgenodigd voor nadere kennismaking en een intake. Kijk hier voor meer informatie.

Het traject Healing & Reading (3) is wat voor jou als je verlangt naar verder ontdekken, verdiepen en verbinden. Deze training in 7 avonden gaat over het (her) ontdekken van je helende vaardigheden en healing praktisch toepassen in je dagelijkse leven. Dan is het een kleine stap om te oefenen met het lezen van energie. In dit traject vergroot je je energiegereedschap als een vervolg op eerder trajecten (bij ons of bij anderen) en is een mooie kroon op intuïtieve ontwikkeling.

Let op: de Verdieping (2) start in november 2021 en niet in september zoals eerder gepland (zie onze agenda). Je kunt je vast zonder verdere verplichtingen aanmelden. De groep vormt zich al én er is nog plek!

Agenda

Agenda

© 2021 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.