Coaching

Life coach

 In roerige tijden is het fijn om even afstand te kunnen nemen en met iemand te onderzoeken wat er écht speelt en toe doet op het gebied van werk, leven en relatie. Om (weer) in je eigen kracht te komen. Bij individuele coaching en reading begeleidt Rienk Schaafsma je bij het verhelderen van je vraag en het zetten van concrete, bewuste stappen in werk, leven en relatie.

Coaching sessie

Met een gesprek, energiereading, inzichtkaarten en/of opstelling krijg ik jouw vraag, probleem of verlangens helder. Wat onbewust speelt wordt in een coachingsessie onderzocht, benoemd en samen uitgediept. Met mijn begeleiding en spiegel nemen je zelfinzichten toe en kom je tot concrete handvatten voor het zetten van bewuste stappen in werk, leven en relatie.

In overleg bepalen we het aantal coaching sessies. Rienk Schaafsma is gediplomeerd Reader-Coach (Essence College) en trainer Intuïtieve ontwikkeling en Mindfulness. Mijn coaching kan zich concentreren op een specifieke aanleiding, werksituatie en kan het karakter van lifecoaching hebben. Ook coachen we teams en organisaties: zie daarvoor: Waaloord VOF

Anatha Balans & Bezieling Reading

Reading

Een reading is het zonder oordeel verwoorden van hoe het nu in essentie met je is. Dat doen we door contact te maken met je intuïtie (eigen helder weten). Wat stroomt en wat blokkeert er op dit moment in je energiesysteem (aura’s en chakra’s) en wat wil ruimte? Met een energie reading kun je meer duidelijkheid krijgen over jezelf, je doelen en stappen die je kunt zetten. Met een reading komen we tot essentie en wordt het thema van je coaching helder. Een reading ronden we af met een healing van je energiesysteem.

Agenda

18 mei, 2024
Lia Broer,
Anatha, Woerden
31 mei, 2024
Mary van de Panne,
Woerden
9 juni, 2024
Rienk en Marieke ,
Anatha, Woerden