Meditatie

Meditatie brengt rust in je hoofd en vergroot het bewustzijn van lichaam en binnenwereld. Wij organiseren korte, lange, actieve en passieve meditaties. Van bewust ademhalen, aandachtig lopen tot energiek bewegen en dansen. In stilte of begeleid met muziek of onze stem. Door (regelmatige) meditatie worden de zintuigen geactiveerd en wordt het hoofd stiller.

Er is zoveel inspiratie, we bieden daar graag ruimte voor bij Anatha! Kijk gerust in onze agenda!

Iedere twee weken organiseren we op de vrijdagavond actieve Osho meditaties zoals de klassiekers Kundalini, Heart en Mahamudra. Deze effectieve, lichaamsgerichte meditaties van een uur nodigen uit om stress en gedoe los te laten met ruimte voor nieuwe (levens) energie. Iedereen is welkom! De meditaties worden door ons toegelicht en (licht) begeleid. De data voor het najaar van 2021 staan in onze agenda en je kunt je per avond vooraf aanmelden.

Stilte meditatie: iedere tweede zondagavond van de maand organiseren wij een laagdrempelige stiltemeditatie, in de geest van het landelijke initiatief ‘Stadsverlichting’. Dit doen we al vanaf 2012 elke maand, in wisselende samenstelling. De intentie is om in stilte in ons zelf en Woerden ruimte te maken voor licht en liefde. Ervaar de kracht van mediteren in een groep. Van harte welkom om mee te doen! Ook als je nog niet veel ervaring met meditatie hebt. Kijk hier voor de data. Graag vooraf aanmelden!

Vrouwenfort: iedere maand een avond samen met andere vrouwen. Verstild en in eenvoud samen zijn als vrouwen is helend. Ingrediënten van de vrouwenfort-avonden zijn meditatie, mantra-zingen, wijsheid, ervaringen en verhalen delen, dansen. Marieke gebruikt inspiratie uit het ritme van de natuur (maancycli, seizoenen). Kijk hier voor de data. Graag vooraf aanmelden!

Mannen op Vlieland: Rienk gaat twee keer per jaar met een groep mannen een dag naar Vlieland. Een heerlijke dag uitzoomen! Voor mannen die het mooi vinden om zich over te geven aan de elementen, je zintuigen en te mediteren in de natuur. Een effectieve manier om de stress en gedoe achter je te laten en jezelf op te laden. Meer info & aanmelden.

.

Meditatie afgestemd op jouw interesse en behoefte is natuurlijk ook mogelijk! Neem voor een individuele sessie contact met ons op.

Agenda

Agenda

© 2021 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.