Meditatie

Meditatie brengt rust in je hoofd en vergroot het bewustzijn van lichaam en binnenwereld. Wij organiseren korte, lange, actieve en passieve meditaties. Van bewust ademhalen, aandachtig lopen tot energiek bewegen en dansen. In stilte of begeleid met muziek of onze stem. Door (regelmatige) meditatie worden de zintuigen geactiveerd en wordt het hoofd stiller.

Je kunt meedoen aan onze maandelijkse stiltemeditaties ‘Stadsverlichting Woerden’, aan meditaties voor alleen vrouwen of alleen met mannen, een losse meditatie bijeenkomst of workshop en aan onze trainingen Mindfulness en intuïtieve ontwikkeling. Kijk gerust in onze agenda!

Meditatie bijeenkomsten

Sinds 2020 organiseren we actieve Osho meditaties zoals de klassiekers Kundalini, Heart en Mahamudra. Deze effectieve, lichaamsgerichte meditaties van een uur nodigen uit om stress en gedoe los te laten met ruimte voor nieuwe (levens) energie. De meditaties vinden plaats op vrijdagavonden en worden door Rienk (Deva Shantam) toegelicht en begeleid.

Vrouwenfort – volle maan: iedere maand een avond samen met andere vrouwen. Verstild en in eenvoud samen zijn als vrouwen is helend. Ingrediënten van de vrouwenfort-avonden zijn meditatie, mantra-zingen, wijsheid, ervaringen en verhalen delen, dansen. Marieke gebruikt inspiratie uit het ritme van de natuur (maancycli, seizoenen). Kijk hier voor de data. Graag vooraf aanmelden!

Mannen op Vlieland: Rienk gaat 2 keer per jaar met een groep mannen een dag naar Vlieland. Een heerlijke dag uitzoomen! Voor mannen die het mooi vinden om zich over te geven aan de elementen, je zintuigen en te mediteren in de natuur. Een effectieve manier om de stress en gedoe achter je te laten en jezelf op te laden. Meer info & aanmelden.

Healing

Als je verlangt naar verder ontdekken, verdiepen en verbinden dan is de nieuwe training ‘Helende vaardigheden’ misschien wat voor jou! Deze training in 6 avonden gaat over het (her) ontdekken van je helende vaardigheden en healing praktisch toepassen in je dagelijkse leven. Daarmee vergroot je je energiegereedschap als een vervolg op Mindfulness, meditatie, yoga en/of intuïtieve ontwikkeling. Meer info en aanmelden.

Mindfulness & intuïtieve ontwikkeling

Wij begeleiden kleine groepen voor iedereen die (eerste) stappen wil zetten op weg naar leven met meer aandacht. Goed voor beginners én gevorderden.  

In de training Mindfulness Basis oefen je in 8 avonden met praktische handvatten om balans te (her)vinden in het dagelijkse leven en werk.

In de Mindfulness verdieping staan tijdens 8 avonden en een individuele sessie de 7 chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht centraal. Je maakt bewust ruimte voor je eigen levensenergie.
Nieuwe startdata van deze trainingen in 2021 zijn nog niet bekend. Je kunt je wel vast vrijblijvend aanmelden.

Agenda

Agenda

© 2021 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.