Mindfulness

In onze herberg laten we je graag kennismaken met Mindfulness

Mindfulness is een praktische vorm van meditatie en is gericht op aandachtig gewaar zijn. De Mindfulness meditatie oefeningen worden al eeuwenlang gedaan door Zen-Boeddhistische monniken en worden in het Westen steeds bekender. Wij begeleiden in kleine groepen (5-8 deelnemers). Voor iedereen die (eerste) stappen wil zetten op weg naar bewuster leven met meer balans en bezieling. Goed voor beginners én gevorderden.

Mocht je meer verdieping zoeken in meditatie en je intuïtieve vaardigheden verder willen vergroten, bieden wij de verdiepende vervolgtraining aan. Mindfulness is voor ons geen therapie maar kan wel therapeutisch werken.

Voor de komende maanden zijn (nog) geen nieuwe groepen gepland. Bij interesse voor de Mindfulness basis, Mindfulness verdieping of training op maat / in company, graag even een bericht.

Mindfulness Basis

De training Mindfulness Basis is een praktische, meditatieve aandachtstraining met veel oefenen, ontdekken en delen. Dit is een laagdrempelige manier om te beginnen met meditatie. Je gaat aandachtig waarnemen, zonder oordeel, met een open hart aanwezig zijn in het nu. In 8 avonden oefen je met praktische handvatten om balans te (her)vinden in dagelijkse leven en werk. Er hoeft geen specifieke aanleiding voor het volgen van onze training te zijn, al kan het zijn dat je te maken hebt met overspannenheid of overprikkeldheid. We werken met diverse oefeningen zoals (geleide)meditatie, bewust ademen, activeren van je zintuigen, bewegen en het delen van ervaringen.

Mindfulness verdieping

De zeven chakra’s en de elementen aarde-water-vuur-lucht staan centraal in deze verdiepende training. Je maakt bewust ruimte voor je eigen levensenergie! Voor als je al de basis Mindfulness bij ons hebt gedaan of een vergelijkbare training elders en je je intuïtieve vaardigheden wil vergroten. Deze training van 8 avonden is eens per twee weken én met een individuele coaching sessie. Iedere avond doen we oefeningen gericht op de thematiek van telkens een ander chakra. Rienk Schaafsma geeft deze training, hij heeft veel ervaring met trainingen intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness en levensenergie.

Agenda

Agenda

© 2021 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.