Over ons

Over Rienk Schaafsma

Van jongs af aan ben ik gebiologeerd door het mysterie van het leven en wat mensen bezielt. Meditatie is gaandeweg onderdeel van mijn leven geworden na het volgen van trainingen en door te reizen, vooral in Azië. Ik ben gediplomeerd Reader-Coach (Essence College) en erkend CRKBO Docent Intuïtieve Ontwikkeling. Vanaf 2012 geef ik trainingen Mindfulness en intuïtieve ontwikkeling. Trainingen/leraren waar ik veel van heb geleerd: Hariprem (Nederland, India), Cora van Vliet & Jan de Graaf (Nederland), Gitama & team (Nederland), Kasteel De Schans (België), The Bodhi Tree (Nederland) en Osho Meditation Resort (India).

Ik breng rust en helder voelen mee en draag als het ware het water in de herberg.

Over Marieke Leentvaar

‘Alles is er al’ is een belangrijk levensmotto voor me. Ik leef vanuit verwondering en nodig mensen uit om zich ook te blijven verwonderen, goed waar te nemen en alles met een frisse blik en open hart te benaderen. Ik leer steeds beter hoofd en buik samen in te zetten. De natuur is daarbij één van mijn inspiratiebronnen. In 2009 werd ik geraakt door de levenswijsheid van de clown ‘als wandelend hart’ en ga sindsdien af en toe op pad als Clown Miek. Een clown die zich verwondert, Mindful is, contact maakt en speelt. In 2014 heb ik de Readeropleiding ‘Helder Communiceren’ bij Essence College afgerond. De afgelopen 10 jaar heb ik diverse trainingen clownerie en improvisatie gevolgd en vele meditatietrainingen be- en doorleeft.

Ik hoed het ‘vuur’ en speelsheid in de herberg.

Over Anatha

Anatha heeft voor ons de betekenis (vrij uit het Sanskriet) ‘vriend voor mensen die vrij willen zijn en hun innerlijke wijsheid willen volgen’. En daarbij soms een liefdevolle plek of luisterend oor kunnen gebruiken om op te laden. Om op eigen kracht stappen te zetten naar een bewuster leven met meer balans en bezieling. Om bij jezelf te leren blijven in de turbulentie van leven, werk en relatie.

Wij zijn al jaren op pad naar een intuïtief en bezield leven. Een doorgaande reis van balans vinden tussen hoofd en hart, bewuster contact en meer plezier, vrij leven in verbinding. Een reis naar binnen.

Fort Oranje 23

We delen onze ervaringen graag. Omdat het ons levensplezier, inspiratie geeft en mooie contacten brengt. In 2011 startten we de Readingpraktijk Woerden. In 2019 was het tijd voor een nieuwe fase en naam: Anatha. Herberg voor balans en bezieling. Kom gerust bij ons naar binnen!

Ons huis in een groene omgeving heeft een fijne, aparte ruimte die we alleen als ’herberg Anatha’ gebruiken. Waar we graag (met) anderen mediteren, coachen, dansen en verhalen delen. Een hartelijke plek waar je als bezoeker gewoon kunt zijn en niks hoeft. Waar je naar binnen kunt gaan om je eigen wijsheid en hart te (her)vinden. Van harte welkom! 

Oost en west komen bij ons samen met inspiratie uit het ‘Oosten’ (meditatie, bezieling) en uit het ‘Westen’ (praktisch, aards). Anatha combineren we met ons adviesbureau Waaloord en gezin.

© 2020 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.