Vrouwen & mannen

In onze herberg bieden we ruimte om er te mogen zijn als man en als vrouw (gelijkwaardig maar niet altijd gelijk). Meer ruimte maken voor de levenskracht en -wijsheid van mannen en vrouwen en de wisselwerking is voor ons een levenslange ontdekkingsreis. Wij zijn 30 jaar samen én naast elkaar op deze ontdekkingstocht van man-, vrouw- én samenzijn in verbinding. We hebben individueel en samen vele trainingen gedaan, zoals tantra, emotioneel lichaamswerk en meditatie. Ervaringen en inzichten delen we desgewenst graag.

Vrouwen fort

Vrouwenfort

Vrouwen die een moment voor zichzelf willen samen met andere vrouwen, kunnen elke maan(d) naar binnen, letterlijk en figuurlijk. Verstild en in eenvoud samen zijn als vrouwen is helend en geeft kracht. Ingrediënten van de vrouwenfort-avonden zijn meditatie, mantra-zingen, wijsheid, ervaringen en verhalen delen, dansen. Net waar we aan toe zijn! Marieke gebruikt inspiratie uit het ritme van de natuur (maancycli, seizoenen).

Mannen op Vlieland

Mannen op Vlieland

Rienk gaat een paar keer per jaar met een groep mannen een dag naar Vlieland. Een heerlijke dag uitzoomen in de (relatief wilde) natuur! Voor mannen die het mooi vinden om zich net als Rienk over te geven aan de elementen, zintuigen ‘aan’ te zetten, te mediteren in de natuur, even op adem komen! Een effectieve manier om de stress en gedoe achter je te laten en jezelf op te laden met de mede mannen. Met mooie meditaties en sharing in de natuur waarbij we werken met de elementen lucht, aarde, water en vuur.

Agenda

Agenda

© 2020 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.