Agenda

Informatie

Upcoming | Archive: 2021 2020 2019
 • ma
  22
  jun
  2020

  Flower of Life - Workshopreeks voor vrouwen

  19:30-22:00

  Anatha, Woerden

  Flower of LifeGa mee op reis langs de seizoenen in jezelf!

  In een reeks van vier workshops duiken we met een groepje vrouwen in vier thema’s op momenten dat de seizoenen gaan wisselen. De thema’s zijn:
  De creërende vrouw – lente
  De stralende vrouw – zomer
  De transformerende vrouw – herfst
  De wijze vrouw – winter

  Hoe beweeg jij als vrouw mee met de seizoenen ? Hoe kun je je afstemmen op de energie van een nieuw seizoen en wat kun je leren? De thema’s samen vormen een cyclus.
  In deze reeks word je je bewuster van deze thema’s. We delen verhalen met elkaar en zetten intenties neer voor het nieuwe seizoen. Een fijne avond om je weer op te laden!

  De Flower of Life (foto) is een eeuwenoud, universeel symbool. Het staat voor de oeroude kennis die wij allemaal hebben, voor de creërende kracht en samenhang van alles. Zoals de seizoenen verbonden zijn en de groep vrouwen op deze avonden.

  De avond is een mix van (geleide, actieve) meditaties, oefeningen, uitwisseling en bewegen/dans. Voor vrouwen die bewuster in het leven willen staan en gelijkgestemden willen ontmoeten. Marieke begeleidt de avond op een aardse en luchtige wijze. De reeks is een verdieping op de maandelijkse volle maan meditaties voor vrouwen.

  Het liefst werk ik met een vaste groep vrouwen die samen deze hele reeks willen doen om in vertrouwen meer diepgang te kunnen bieden.

  Praktisch:
  4 Maandagavonden: 23 maart, 22 juni, 21 september en 21 december 2020

  Locatie: Anatha balans & bezieling, Fort Oranje 23, Woerden

  Bij deelname aan de hele reeks is je investering € 85,-. Losse avonden kosten €25,- per keer.

© 2021 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.